Jó szerencsét!

Túra kiírás

Icebug Sopron Trail 2018

Időmérés-pontérintés igazolása:

A futók a SPORTident elektronikus pontérintő rendszert használják.
A pályákon előre meg nem adott helyeken is lesznek kontroll pontok!

AZ ELEKTRONIKUS PONTÉRINTÉS-ELLENŐRZÉS LÉNYEGE:

A SPORTident rendszer célja és lényege az, hogy a kontroll pontok érintése, majd célba érkezés után azonnal részidő és végeredmény álljon a rendezők és a versenyzők rendelkezésére. Az ehhez szükséges műveleteket a versenyző által vitt elektronikus dugóka, a pontokon elhelyezett ellenőrző doboz és a célban működő számítógép együttesen hajtják végre.

HOGYAN KELL A RENDSZERT HASZNÁLNI?

A versenyzőnek csak a saját dugókájával kell törődnie, egy verseny során a következő műveleteket kell végrehajtani:
-A rajthelyen elhelyezett "Törlés" feliratú ellenőrző dobozba bedugva és türelmesen kivárva, amíg a doboz fény és hangjelzést nem ad, az előző verseny eredményét a dugókából kitöröljük. (A törlés eltarthat 4-5 másodpercig, nem kell forgatni, rángatni, türelem!)
-A szintén a rajthelyen a törlést követően "Ellenőrzés" feliratú dobozba bedugva (fény- és hangjelzés jön) a dugóka törlését ellenőrizzük. (Ha ez nem működik, akkor a törlés nem sikerült, meg kell ismételni.)

A Sopron-trail versenyen az általuk kölcsönzött dugókákat kitörölve adjuk át, de a törlés ellenőrzése a rajt előtt a TI feladatotok lesz!

-A kontroll-pontokon az ott elhelyezett ellenőrző dobozba bedugva kerül az adott részidő a versenyző dugókájába. Minden dobozról hang- és fényjelzés jön vissza a másodperc törtrésze alatt. Ezt azonban ki kell várni!
TEHÁT MINDEN KONTROLL PONTON "DUGNI" KELL!!!
Ebben segítenek az ott található rendezők

-Befutáskor a célkapuban elhelyezett ellenőrző dobozba is dugni kell! Ennek az ideje a befutási idő a cél számítógép gép számára, tehát érdemes igyekezni.
-A célterületen elhelyezett kiolvasó dobozba még utoljára szép nyugodtan bedugva és türelmesen kivárva a jelzéseket, a számítógép kiolvassa a dugóka tartalmát.
-Ezt követően nemsokára átvehető a kinyomtatott részidő-táblázat.

A DUGÓKÁKRÓL

  1. A dugókák mindegyike számot visel, ez a dugóka azonosító száma, amely egyedi, tehát nincs a világon két egyforma azonosítójú dugóka
  2. A dugókák személyhez rendeltek. Ez azt jelenti, hogy a dugóka azonosító száma egy adatbázisban össze van kapcsolva (regisztrálva van) egy-egy versenyzővel.
  3. Akinek nincsen saját dugókája, versenyenként bérelhet a rendezőségtől.
  4. A bérelt dugóka elvesztése esetén a dugóka ára (12000Ft) a helyszínen fizetendő!!

Terepfutás

Terepfutás

"Mindig is imádtam futni. Valami, amit saját magad érsz el, a saját erődből. Bármerre mehetsz, gyorsan vagy lassan, Tőled függ, küzdve a széllel, ha úgy akarod, felkutatva új helyeket, amíg a lábaid bírják és győzöd még szusszal."

Hegyek

Hegyek

„Ha felérsz egy magas hegy tetejére, csak azt fogod látni, hogy még több magas hegy van, amit meg kell mászni.”

Erdő

Sample image

"Aki az erdő fáitól, a sziklától, a zuhogó pataktól és a vándorló felhőktől kéri kölcsön a gondolatokat, az nem is fogy ki soha belőlük."

Icebug Sopron trail

Sopron trail

"A patak és a szikla összecsapásából mindig a patak kerül ki győztesen. Nem az ereje, hanem a kitartása miatt."