Jó szerencsét!

Ausschreibung

Icebug Sopron Trail 2018

Az elektronikus pontérintés-ellenőrzés lényege:

A SPORTident rendszer célja és lényege az, hogy a kontroll pontok érintése, majd célba érkezés után azonnal részidő és végeredmény álljon a rendezők és a versenyzők rendelkezésére. Az ehhez szükséges műveleteket a versenyző által vitt elektronikus dugóka, a pontokon elhelyezett ellenőrző doboz és a célban működő számítógép együttesen hajtják végre.

Hogyan kell a rendszert használni?

A versenyzőnek csak a saját dugókájával kell törődnie, egy verseny során a következő műveleteket kell végrehajtani:


1. Törlés. A Sopron trail versenyen az általuk kölcsönzött dugókákat kitörölve adjuk át, de a törlés ellenőrzése a rajt előtt a TI feladatotok lesz!

(A saját dugókával rendelkezőknek a rajthelyen elhelyezett "Törlés" feliratú doboz segítségével tudják az előző verseny eredményét a dugókából kitörölni.)

2. Ellenőrzés. A rajthelyen a dugókát az "Ellenőrzés" feliratú dobozba bedugva (fény- és hangjelzés jön) a dugóka törlését ellenőrizzük. (Ha ez nem működik (nem kapunk fény- és hangjelzést), akkor a törlés nem sikerült, meg kell ismételni.)

3. A kontroll-pontokon az ott elhelyezett ellenőrző dobozba bedugva kerül az adott részidő a versenyző dugókájába. Minden dobozról hang- és fényjelzés jön vissza, ezt azonban ki kell várni! 

Ebben segítenek az ott található rendezők.

4. Befutáskor a célkapuban elhelyezett ellenőrző dobozba is dugni kell! Ennek az ideje a befutási idő a cél számítógép számára, tehát érdemes igyekezni.
-A célsátorban elhelyezett kiolvasó dobozba még utoljára szép nyugodtan bedugva és türelmesen kivárva a jelzéseket, a számítógép kiolvassa a dugóka tartalmát.
-Ezt követően nemsokára átvehető a kinyomtatott részidő-táblázat.

A dugókáról:

A dugókák mindegyike számot visel, ez a dugóka azonosító száma, amely egyedi, tehát nincs a világon két egyforma azonosítójú dugóka
1. A dugókák személyhez rendeltek. Ez azt jelenti, hogy a dugóka azonosító számát egy adatbázisban össze van kapcsoljuk egy-egy versenyzővel a regisztráció után.
2. Akinek nincsen saját dugókája, versenyenként bérelhet a rendezőségtől.

Terepfutás

Terepfutás

"Mindig is imádtam futni. Valami, amit saját magad érsz el, a saját erődből. Bármerre mehetsz, gyorsan vagy lassan, Tőled függ, küzdve a széllel, ha úgy akarod, felkutatva új helyeket, amíg a lábaid bírják és győzöd még szusszal."

Hegyek

Hegyek

„Ha felérsz egy magas hegy tetejére, csak azt fogod látni, hogy még több magas hegy van, amit meg kell mászni.”

Erdő

Sample image

"Aki az erdő fáitól, a sziklától, a zuhogó pataktól és a vándorló felhőktől kéri kölcsön a gondolatokat, az nem is fogy ki soha belőlük."

Icebug Sopron trail

Sopron trail

"A patak és a szikla összecsapásából mindig a patak kerül ki győztesen. Nem az ereje, hanem a kitartása miatt."